Wij sluiten vandaag, maandag 7 september, om 18:00 uur
in verband met een teammeeting. We zien je graag snel weer!

Welkom bij stadscafé De Pannenkoek!
Wij willen je vragen om telefonisch te reserveren,
zoals de richtlijnen van de overheid.

In het bruisende stadscafé De Pannenkoek in het Stadshart van Amstelveen kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken. Pannenkoeken met zoet of hartig beleg of misschien kiest u wel voor een familiestapel pannenkoeken die u met uw gezin kunt delen. Naast pannenkoeken biedt stadscafé De Pannenkoek ook een kleine kaart met tosti’s van de Tostiman, Oma Bobs kroketten op brood of gezond gevulde wraps. Ook kunt u een heerlijke coffee-to-go met een pannenkoek-uit-het-vuistje bij de coffeebar bestellen. Een borrel of een (kinder)feestje organiseren? Ook daarvoor kunt u bij ons pannenkoekencafé terecht!

MENU

Pannenkoeken

Ontbijt, lunch en borrel

FEESTJES

Heb je een kinderfeestje te vieren? Dat kan bij stadscafé De Pannenkoek! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes een grote stapel pannenkoeken versieren met allerlei lekkernijen. De tafels zijn feestelijk versierd en de jarige job mag een cadeautje kiezen uit de grote cadeaukist. Een partijtje vieren kost €8,50 per kind.

Ook voor grote groepen is het mogelijk om een feest of borrel te organiseren bij stadscafé De Pannenkoek! Een borrel na het werk? Of met de sportclub een overwinning vieren?

Neem contact met ons op voor de feestelijke mogelijkheden.

CONTACT

Betaling: 100% PIN

stadscafé De Pannenkoek

Buitenplein 79
1181 ZE Amstelveen
Telefoon: 020 854 59 70
reserveren@stadscafedepannenkoek.nl
Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag
Restaurant van 10:00 uur tot 19:00 uur.
De keuken sluit om 18:30 uur.

Donderdag t/m zondag
Restaurant van 10:00 uur tot 20:00 uur.
De keuken sluit om 19:30 uur.

Tijden kunnen afwijken, check daarvoor onze Facebookpagina.


Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het Stadshart van Amstelveen. Dit kan zowel in parkeergarages of in de parkeervakken. Wist u dat Personal Shopping Card houders van het Stadshart Amstelveen iedere dag de eerste 2 uur gratis kunnen parkeren in de Schouwburggarage?


Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Ben jij gastvrij, klantvriendelijk en
dol op kinderen? Stuur dan jouw cv met pasfoto en motivatie naar:
info@stadscafedepannenkoek.nl


Feestlocatie

Op zoek naar een sfeervolle feestlocatie? stadscafé De Pannenkoek is uitermate geschikt voor het organiseren van particuliere en zakelijke feesten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!